nieuws

Dordrecht vreest zware blessure Lima

Lima
Lima
ROTTERDAM - Josimar Lima moest vrijdagavond per brancard het veld verlaten bij de wedstrijd tussen FC Dordrecht en Almere City (2-1). De Dordtse club is bang dat de verdediger een aantal weken is uitgeschakeld met een enkelblessure.
Volgens technisch manager Marco Boogers is de enkel van Lima in ieder geval niet gebroken. Wel spreekt hij van een op zijn minst ingescheurde enkelband. Met enige pech is deze zelfs afgescheurd. Als dit het geval is moet Dordrecht de verdediger zelfs maanden missen. Morgen verwacht Boogers meer duidelijkheid over de situatie.
Centrumverdediger Marvin Peersman keert volgende week terug van een schorsing, maar het blijft puzzelen voor trainer Harry van den Ham richting de Rijnmondderby tegen Excelsior. Jeffry Fortes en Obi Onyeike zijn vermoedelijk net als Lima niet inzetbaar vanwege schorsingen na hun rode kaarten vrijdagavond.
Marco Boogers laat bovendien weten dat de club zich deze week nog hoopt te versterken met een verdediger om de afwezigheid van Josimar Lima te kunnen ondervangen.