nieuws

Eerst lullen, dán Poetsen: Arthur Moen

ROTTERDAM - Iedere maandag komt in de studio van het ochtendprogramma 'wakker@rijnmond.nl' iemand langs die hard op zoek is naar werk. In de rubriek 'Eerst lullen, dán poetsen' mag een werkloze zich presenteren in de hoop via de ether aan een baan te komen.
Arthur Moen is 32 jaar, geboren Rotterdammer en woonachtig in Dordrecht. Op dit moment werkt Arthur twee dagen in de week als jobcoach voor werkzoekende jongeren met een Wajong-uitkering. En hoewel hij blij is met zijn huidige baan, wil hij het liefst vijf dagen in de week aan de slag.

Arthur werkt graag met mensen. Hij zou graag aan de slag gaan als re-integratiebegeleider, hulpverlener, jongerenwerker, klantmanager of projectcoördinator.
Reageer
Heb je tips of misschien wel werk voor Marcel, mail dan wakker@rijnmond.nl of bel 010 436 44 36 dan neemt het programma contact met je op.
Zelf meedoen
Wil je ook meedoen met 'Eerst lullen, dán poetsen', mail dan wakker@rijnmond.nl. We proberen je te helpen met een baan te vinden via ons luisterbestand op Radio Rijnmond.
Wakker@rijnmond.nl kan natuurlijk niet beloven dat er ook daadwerkelijk een baan uit de on-air sollicitatie rolt, maar niet geschoten is altijd mis en alle kleine beetjes helpen.