nieuws

Achahbar definitief naar Bielefeld

Anass-Achahbar
Anass-Achahbar
ROTTERDAM - Feyenoorder Anass Achahbar speelt de rest van het seizoen voor het Duitse Arminia Bielefeld. De aanvaller kwam bij Feyenoord nauwelijks aan spelen toe en wordt voor een seizoen verhuurd door Feyenoord.
Volgens technisch directeur Martin van Geel is het voor de 19-jarige Achahbar belangrijk om dit seizoen veel aan spelen toe te komen. ‘Op de posities waar Anass uit de voeten kan, is binnen onze selectie de concurrentie bijzonder groot’, vertelde de td. ‘De kans dat hij bij ons veel aan spelen zou komen was daardoor gering. Daarom is het voor Anass beter is om dit seizoen bij een andere club aan speelminuten toe te komen en zo weer nieuwe stappen in zijn ontwikkeling te kunnen zetten.
Arminia Bielefeld speelt op het een na hoogste niveau in Duitsland. In de laatste drie seizoenen kwam Achahbar tot 14 optredens in het eerste elftal van Feyenoord. De aanvaller wist in de competitie geen doelpunten te maken. Wel scoorde hij vorig seizoen met een hakbal in de Europa League tegen Sparta Praag.