nieuws

Ruben Schaken: 'Het is nog niet gespeeld'

ROTTERDAM - De selectie van Feyenoord is vrijdagmiddag geland op Rotterdam The Hague Airport. De ploeg van trainer Ronald Koeman verloor donderdag met 1-0 van Kuban Krasnodar. Toch hebben Ruben Schaken en Ruud Vormer nog vertrouwen in een goede afloop. 'We kunnen het nog rechtzetten,' aldus de Feyenoorders vlak na de landing.
'Iedereen baalt natuurlijk, we hebben het in het vliegtuig wel gehad over de nederlaag. Maar ja, we krijgen ze nog thuis. We gaan de beelden nog terugkijken, dan zien we dat we wel ruimte kregen achter hun verdediging, maar dat de laatste bal niet aankwam,' aldus de middenvelder, die in Rusland een kwartier voor tijd inviel.
Ook Ruben Schaken baalt nog flink van de nederlaag in de play-offs van de Europa League. 'Dit is niet de uitdagingspositie die wij wilden. Maar het is nog niet gespeeld. Het is een kleine marge en ze moeten nog naar Rotterdam komen. Er zijn mogelijkheden. Alleen moeten we er wel rekening mee houden dat het een Europese wedstrijd is, we moeten de poort ook niet open gooien.'