nieuws

Esther Hullegie naar Sliedrecht Sport + VIDEO

ROTTERDAM - Volleybalclub Sliedrecht Sport kan het komende seizoen beschikken over Esther Hullegie. Daarmee is de selectie van de huidige landskampioen rond. De passer/loper komt over van Irmato VC Weert. Omdat die club afspraken niet nakwam wilde zij daar vertrekken.
De 20-jarige speelster trainde al enige tijd met de selectie van Sliedrecht Sport mee. Hullegie is na Lisa Vossen de tweede aanwinst voor de ploeg van trainer/coach Appie Krijnsen, die zijn selectie voor het nieuwe seizoen daarmee ook rond heeft.
'Ik moet mezelf als nieuwkomer bewijzen bij Sliedrecht. Ik heb zware concurrentie, maar het is alleen maar leuk om die strijd aan te gaan. Daar word ik ook beter van, als ik moet vechten voor mijn plek. Ik kijk er naar uit om in sporthal De Stoep te spelen. Het is altijd druk met een leuk sfeertje, ik ben benieuwd hoe dat zal zijn,' aldus Hullegie tijdens de fotoshoot van de selectie voor het nieuwe seizoen.
Krijnsen is tevreden met zijn selectie voor het nieuwe seizoen. 'Ik vind het een voordeel dat wij slechts twee nieuwe speelsters hebben. Dat betekent dat de andere dames het bij Sliedrecht Sport naar hun zin te hebben. Het is fijn dat we zonder veel wisselingen aan het nieuwe seizoen beginnen. Iedereen kijkt dit jaar naar ons. Wij zijn de favoriet voor de titel samen met Alterno.'