nieuws

Project Jesus Christ Superstar - aflevering 1

ROTTERDAM - Op donderdag 29 augustus 17.30 is de eerste aflevering van de vierdelige reeks Project Jesus Christ Superstar te zien. Kijk naar de 'Making of' van dit grootse spektakel op het RDM terrein in Rotterdam.  
Vanaf 13 september is in een oude havenloods op het RDM terrein de enige echte Rock Opera ‘Jesus Christ Superstar’ te zien. Een project van wereldformaat met acteurs en crew afkomstig uit de top van de Nederlandse Musicalscene beloofd het een uniek spektakel te worden.

Het is bijna niet te geloven maar het idee voor dit project werd geboren in een Delftse kroeg. Waar de studenten Jeroen, Lynn en Jonathan bedachten dat ze wel eens een musical op een bijzondere locatie wilden organiseren.

In de eerste aflevering van Project JCS zien we hoe dat kroegidee ontzettend uit de hand liep. We maken kennis met de drie jonge organisatoren, de crew, de loods en zien hoe je met een beperkt budget een cast van ruim 100 acteurs bij elkaar zoekt.
Project Jesus Christ Superstar is vier weken lang iedere donderdag om 17.30 (ieder uur herhaald) te zien bij TV Rijnmond.