nieuws

NU Discussie: Waarom Bulgaarse meisjes met een mobieltje niet mogen vissen

microfoon
microfoon
ROTTERDAM - Rijnmond Nu - Nieuws & Discussie vraagt zich af waarom mannen soms zoveel leuker zijn dan vrouwen, wat het nut is van een kind van zes met een mobieltje en wat er nou zo erg is aan Bulgaren en Roemenen. Zijn de Polen inmiddels lieverdjes?
* 81 procent van de Nederlanders is tegen het openstellen van de grenzen voor Bulgaarse en Roemeense werknemers. Je kán zeggen: eigen schuld, dikke bult: Wij, Nederlanders, hebben immers jaren gestemd op partijen die pro-Europees zijn. Je had laatst kunnen kiezen voor de PVV, die als belangrijkste punt in het politieke programma het anti-Europa-standpunt had...
Dus nu niet gaan zeuren over die Roemenen en Bulgaren, want ze hebben er recht op...

Bel 010 - 436 44 36.

* Waarom zijn mannen soms leuker dan vrouwen? En is het goed dat in sommige takken van sport vrouwen geweerd worden? Neem bijvoorbeeld die visclub uit Woudrichem: die willen geen vrouwelijke leden! Nanka, die net in Woudrichem woont, is woedend. Een woordvoerder zegt dat dat nou eenmaal historisch zo is: "Had ze een piemeltje gehad, dan was ze van harte welkom." Stelling: Vrouwen zijn niet altijd gelijk aan mannen, en andersom...

Bel 010 - 436 44 36.

* En wat moet een kind van 6 met een mobieltje? In België gooien ze het gezondheidsaspect er tegenaan: de straling zou schadelijk zijn voor de nog onvolgroeide hersenen van een kind en dus komt er een verbod op verkoop van mobieltjes aan kinderen onder de 7 jaar. Rijnmond Nu vraagt af: wat moet een kind sowieso met een mobieltje?

BEL 010 - 436 44 36, of chat hieronder mee.

Twitter met de hashtag RijnmondNU.

Word bijgepraat over het nieuws om de hoek, maar ook over binnen- en buitenlandse kwesties. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Een nieuwsquiz, de Dag van Toen en discussie! Rijnmond Nu: iedere werkdag tussen 16.00 en 19.00 uur.

Photo Credit: Bill Selak via Compfight cc