nieuws

Dads5 in Live uit Lloyd

ROTTERDAM - Dads5 bestaat uit vijf muzikanten boven de vijftig die al heel wat jaren in het Rotterdamse circuit meedraaien. De laatste jaren onder de naam Dads5 met een soort poppy Americana-klanken.
"Alle wilde haren verloren en nu kniezend op weg naar het einde? Nee, natuurlijk niet!
De magie en de lol van het songs maken en samen spelen, daar gaat het bij ons om. En onze opgebouwde ervaring daarbij heeft zo zijn voordelen".

Dads5 bracht onlangs een CD uit met daarop 8 eigen songs. Daarop is ook drummer en zanger Hans Bouter te horen. Hij deed ook de mixage van de plaat maar overleed kort na de release van het album deze zomer 2013. Hans had anderhalf jaar in coma gelegen na een autoongeluk op vakantie in India, kort na de studioopname van de plaat. Twee dagen na de officiele release, opgedragen aan de toen zieke Hans, sliep hij in.
Dads5 dus te gast in Live uit Lloyd, geen ambities voor de grote podia maar gewoon lekker spelen met gitaar en zang van Arjo, collega en cameraman bij TV Rijnmond en in die hoedanigheid ook vaak te gast in de studio, om te filmen...

Dads5 bestaat uit: Rene Stuyt - Zang, gitaar, Arjo van Klaveren - gitaar, sax, klarinet, zang, Ronald van Eijk - bas, zang, Vincent van Klaveren - toetsen, trompet, flügelhorn, Ludo Pieters - drums