nieuws

TPP gaat weer voor kampioenschap

ROTTERDAM - De zaalvoetballers van TPP-Rotterdam willen dit seizoen de titel pakken. De club heeft zich versterkt en gaat de strijd aan met de huidige landskampioen CFE Ciba/VDL.
TPP plaatste zich twee keer voor de play-offs, maar moest het afgelopen seizoen door bezuinigingen genoegen nemen met een bijrol. Trainer Abdul Marbah: 'We gaan nu weer voor de titel. We hebben ons versterkt met Kenan Koseoglu (CFE Ciba/VDL) en Fouad Afkir(FCK/De Hommel). Zij hebben altijd bij ons gespeeld. Daarnaast hebben we Jordany Martinus (CFE Ciba/VDL) aangetrokken en zijn alle spelers gebleven.'
De Rotterdamse club wil zich dit seizoen ook onderscheiden door sportief gedrag. 'Als je ziet wat er de afgelopen tijd op de voetbalvelden is gebeurd. Dat mag niet meer gebeuren. Wij zeuren bijvoorbeeld veel te veel tegen de scheidsrechter en dat moet eruit. Onze voorzitter vindt dat heel erg belangrijk en het is goed als spelers hun emoties kunnen bedwingen', aldus de trainer.
In de eerste competitiewedstrijd tegen Hovocubo kan Abdul Marbah vrijdag niet beschikken over Soufiane Touzani en Kenan Koseoglu. Beide spelers zitten voor hun werk in het buitenland. Daarnaast is het meespelen van Fouad Afkir en Ibrahim Marbah onzeker door blessures.