nieuws

Eerst lullen, dán Poetsen: uitkomst Richard

richardverdonk
richardverdonk
ROTTERDAM - Waar anderen wel zegevierden, is het Richard Verdonk helaas niet gelukt om via de ether aan werk te komen. Richard (58) deed deze week mee aan 'Eerst lullen, dán Poetsen' van het ochtendprogramma wakker@rijnmond.nl. Elke maandag mag een werkloze zich in de rubriek presenteren, om via de luisteraars werk te krijgen.
Verdonk is inmiddels drie maanden werkloos. Op brieven die hij stuurt krijgt hij "geeneens een reactie". Hij is zich bewust van zijn minder aantrekkelijke leeftijd (op werkgebied) en zou graag als magazijnmedewerker of conciërge willen werken.

Drechtsteden

Richard Verdonk woont vooralsnog in Hoek van Holland. Hij gaat binnenkort verhuizen naar Sliedrecht, omdat hij de hypotheek van zijn huis in Hoek van Holland niet meer kan betalen sinds hij werkloos is geraakt. Richard hoopt in Sliedrecht een goedkoper huis én werk te vinden. Dat is helaas niet gelukt via de radio.
Reageer
Heb je toch tips of werk voor Richard, mail dan wakker@rijnmond.nl of bel 010 436 44 36 dan neemt het programma contact met je op.

Zelf meedoen

Zelf meedoen
Wil je ook meedoen met 'Eerst lullen, dán poetsen', mail dan wakker@rijnmond.nl. We proberen je te helpen met een baan te vinden via ons luisterbestand op Radio Rijnmond.
Wakker@rijnmond.nl kan natuurlijk niet beloven dat er ook daadwerkelijk een baan uit de on-air sollicitatie rolt, maar niet geschoten is altijd mis en alle kleine beetjes helpen.