TPP wint seizoensouverture van Hovocubo

TPP
TPP
ROTTERDAM - De zaalvoetballers van TPP Rotterdam zijn het nieuwe seizoen in de eredivisie uitstekend begonnen. In het eigen Topsportcentrum was de formatie van coach Abdul Marbah te sterk voor Hovocubo. De bezoekers uit Hoorn werden met 4-2 verslagen door de Rotterdammers, die dit seizoen weer voor de landstitel gaan.
Lachsen Bouyouzan zette TPP vroeg in de wedstrijd op voorsprong, waarna Chahid Mossaoui de marge nog voor rust verdubbelde. Hoewel de zaalvoetballers van Hovocubo in de tweede helft zich nog wel terugknokten in het duel, konden zij geen aanspraak meer maken op een resultaat. Sherwin Sahrakawi en Karim Mossaoui bepaalden uiteindelijk de eindstand.
Door de zege deelt TPP Rotterdam met vier andere ploegen de tweede plaats met drie punten. De ranglijst wordt met zes punten aangevoerd door CFE/VDL Groep, dat nog als enige in dit seizoen twee duels heeft gespeeld.