nieuws

NU Discussie: Scheiden doet lijden

liefde
liefde
ROTTERDAM - Iedere donderdag is de Open Microfoon, maar vandaag wijkt Rijnmond NU daar een beetje van af: Morgen is namelijk de Dag van de Scheiding. En daar willen we graag met u over praten. Als je een nieuwtje hébt voor de Open Microfoon, dan is er om 18.40 uur wél tien minuten ruimte voor iedereen die wat te melden heeft!

Maar voor diegenen die willen praten over de gevolgen van een scheiding, staat de microfoon dit hele uur open...
Blijkbaar is de Dag van de Scheiding in Nederland een noodzaak, want er is nog steeds veel leed voor mensen die scheiden, én voor de direct betrokkenen: denk vooral aan kinderen...
Bent u ervaringsdeskundige? Ooit iemand verliefd aangekeken en JA gezegd en nu alweer 10 jaar gelukkig met een ander?
Of bent u kind van gescheiden ouders? Hoe hebben uw ouders dat dan aangepakt?
Is uw scheiding redelijk verlopen of werd het, zoals dat dan heet, een 'vechtscheiding'? En hoe ging het met de inboedel, alimentatie, bezoekregelingen?
Een scheiding kan op talloze manieren verlopen. Soms kun je op beschaafde manier uit elkaar gaan, en, voor de kinderen, elkaar soms af en toe nog zien!
HOE BEN JIJ GESCHEIDEN? Of heeft het er dicht tegenaan gezeten en is het door praten en misschien wel door mediation, toch nog goed gekomen?

Bel: 010 - 436 44 36, of chat mee hieronder op deze pagina.

Twitter met #RIJNMOND NU:

Word bijgepraat over het nieuws om de hoek, maar ook over binnen- en buitenlandse kwesties. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Een nieuwsquiz, de Dag van Toen en discussie! Rijnmond Nu: iedere werkdag tussen 16.00 en 19.00 uur.