nieuws

Zeewier in een hamburger

chriseetburger
chriseetburger
ROTTERDAM - Zeewier en The Dutch Weed Burger, uitverkoop van fossiele botten in het Natuurhistorisch en het eerste Parkenweekend in Rotterdam.
Een hamburger van kweekvlees? Er is een alternatief. The Dutch Weedburger, een volledig plantaardige burger met zeewier die wordt ontwikkeld door de Rotterdamse Lisette Kreischer. Chris Natuurlijk gaat de burger proeven in Zeeland. Daar ligt Zeewaar, de eerste zeewierboerderij van Nederland. De eerste oogst van zeesla wordt in de burger verwerkt Op 10 oktober geeft Lisette Kreischer een workshop op het World Food Festival in Rotterdam.
Uitverkoop in het Natuurhistorisch. Chris Natuurlijk graait in de reusachtige fossiele bottenberg van het museum in Rotterdam waar je tijdens 24 uur cultuur een oeroud bot kunt meenemen voor maar 1 euro!
Lekker of link? Leer tijdens het eerste Parkenweekend in Rotterdam wat je wel en niet kunt eten uit de Schat van Schoonderloo.
De Rotterdamse schrijfster Elisabeth Mollema is te gast. Ze vertelt over Champagne en aardbeien, haar nieuwe roman die zich afspeelt in een Rotterdamse moestuin.
Over Chris Natuurlijk! Waar hoor je over mooie parken, goede boeken, of leuke wandelingen? Wat is de beste plek om duurzaam te dansen? Festivals, evenementen, lezingen en tentoonstellingen. Je hoort er meer van bij Chris Natuurlijk!Elke zaterdag van 08.00 tot 09.00 op 93.4 Radio Rijnmond

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl