nieuws

Eerst lullen, dán Poetsen: Kitty Schutter

ROTTERDAM - Iedere maandag komt in de studio van het ochtendprogramma 'wakker@rijnmond.nl' iemand langs die hard op zoek is naar werk. In de rubriek 'Eerst lullen, dán poetsen' mag deze werkloze zich presenteren in de hoop via de ether aan een baan te komen.
Kitty Schutter (59) uit Rotterdam-Ommoord is inmiddels zeven jaar werkloos. Toch blijft ze positief. "Ik weet dat ik mijn leeftijd tegen heb, maar ik ben ontzettend gemotiveerd om weer aan de slag te gaan."
Kitty heeft een indrukwekkend cv vol cursussen en opleidingen. Haar ruime werkervaring spitst zich vooral op administratieve werkzaamheden. In die tak zoekt zij nu dan ook een baan. De Rotterdamse heeft geen rijbewijs en is dus afhankelijk van het openbaar vervoer. Daarom zoekt zij werk in de omgeving Rotterdam

Reageer

Heb je tips of misschien wel werk voor Kitty, mail dan wakker@rijnmond.nl of bel 010 436 44 36 dan neemt het programma contact met je op.

Zelf meedoen

Zelf meedoen
Wil je ook meedoen met 'Eerst lullen, dán poetsen', mail dan wakker@rijnmond.nl. We proberen je te helpen met een baan te vinden via ons luisterbestand op Radio Rijnmond.
Wakker@rijnmond.nl kan natuurlijk niet beloven dat er ook daadwerkelijk een baan uit de on-air sollicitatie rolt, maar niet geschoten is altijd mis en alle kleine beetjes helpen.