nieuws

NU Discussie: Bel de burgemeester!

Burgemeester Aboutaleb
Burgemeester Aboutaleb
ROTTERDAM - In deze Rijnmond Nu weer een gesprek met de burgervader van Rotterdam, maandelijks schuift hij aan in dit programma. Vanavond: Prinsjesdag! Bel met de burgemeester! 010 - 436 44 36 of stuur een mailtje naar NU@RIJNMOND.NL.

Dinsdag is het Prinsjesdag! In de uitgelekte stukken van het Centraal Planbureau valt al te lezen welke maatregelen het kabinet voor 2014 in petto heeft. Zo verdwijnt de belastingvrijstelling voor oldtimers. Diesel krijgt er 3 cent aan accijns bovenop. LPG wordt zelf 7 cent duurder. Ook bier, wijn en frisdrank wordt duurder. De kinderbijslag wordt verlaagd. En er gaat 250 miljoen euro minder naar Ontwikkelingssamenwerking.
Maar dat dus morgen. Vanavond bent u aan zet. Waarop kan zeker niet meer bezuinigd worden volgens u. En waar mag geen cent meer naartoe? Bel 010-4364436 en bespreek uw plannen met burgemeester Aboutaleb van Rotterdam.
Via de mail kan ook: nu@rijnmond.nl
STEL UW VRAAG AAN BURGEMEESTER ABOUTALEB:
010 - 436 44 36, of stuur een mail naar de studio: NU@Rijnmond.nl.
Twitter met #RIJNMOND NU:

Word bijgepraat over het nieuws om de hoek, maar ook over binnen- en buitenlandse kwesties. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Een nieuwsquiz, de Dag van Toen en discussie! Rijnmond Nu: iedere werkdag tussen 16.00 en 19.00 uur.