nieuws

Van Hanegem ergert zich aan Pellè

ROTTERDAM - Willem van Hanegem stoort zich aan het gedrag van Graziano Pellè bij Feyenoord. Dat zei de voormalig speler en trainer van de Stadionclub maandag tegenover RTV Rijnmond.
'Het irriteert een beetje. Vorig jaar had hij ook wel zijn gebaartjes, maar zijn lichaamstaal was toen toch anders. Nu vindt hij alles ineens niet meer goed. Maar dan moet hij er zelf aan meewerken dat het weer beter gaat lopen en niet met zijn handen in de lucht lopen. In plaats van te denken laat maar gaan kan hij ook proberen er toch nog iets goeds van te maken', aldus Van Hanegem.
Van Hanegem snapt verder niets van de onlangs geformuleerde doelstelling van Feyenoord om bij de eerste 'vier' te willen eindigen. 'Dat slaat helemaal nergens op. Feyenoord moet ook gewoon uitspreken dat ze kampioen willen worden. Dat moeten Ajax , PSV en Feyenoord altijd. Of je het dan ook daadwerkelijk wordt dat is een tweede, maar je moet altijd uitstralen dat je voor de titel wilt gaan', aldus de Kromme.
De geboren Zeeuw heeft wel genoten van de rentree van Jean-Paul Boëtius. 'Dat is een goede zaak. Het is iemand die op links goed uit de voeten kan en vorig jaar heeft hij al laten zien dat het een geweldige speler kan worden, dus dat is meegenomen', aldus Van Hanegem op de golfbaan in Zandvoort.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl