nieuws

Terugblik op de laatste periodetitel van Dordrecht

ROTTERDAM - FC Dordrecht kan vrijdagavond voor het eerst in 4 jaar weer een periodetitel winnen. In 2009 gebeurde dat voor het laatst. Hier kun je het materiaal van toen nog een keer bekijken en beluisteren.

In 2009 won FC Dordrecht, getraind door Gert Kruys, in een dramatisch seizoen opeens alle zes wedstrijden in de laatste periode op een rij. Destijds was dat voldoende voor een periodetitel, die tegenwoordig over negen wedstrijden gespeeld wordt.
FC Dordrecht heeft vrijdag aan De Krommedijk voldoende aan een gelijkspel tegen Willem II om de periodetitel te pakken. Alleen een monsterzege van FC Eindhoven (7 doelpunten verschil) op Jong Ajax kan dan nog roet in het eten gooien. Bij een overwinning pakt FC Dordrecht sowieso de eerste prijs van het seizoen.
De wedstrijd tussen FC Dordrecht en Willem II is natuurlijk te volgen op Radio Rijnmond. Het duel begint om 20.00 uur, maar tussen 19.00 en 20.00 uur wordt er al uitgebreid vooruitgeblikt met voormalig Dordtenaren als Virgil Breetveld, Michel Langerak en Frans Derks.