nieuws

Kersvers echtpaar verrast met minicamping voor deur

ROTTERDAM - Ronald Bom en Kimberly Sonneveld uit Papendrecht keken vrijdagavond vreemd op toen ze na hun bruiloftsfeest thuis kwamen bij hun woning in Oud Alblas. Vrienden en familie hadden in hun achtertuin een minicamping neergezet.
De uitdrukking ‘wie kaatst kan de bal verwachten’ is goed van toepassing op bij het kersverse echtpaar. Bij hun vrienden haalden ze ook allerlei streken uit toen die gingen trouwen. Een huis vol bierdopjes, een huis vol schoenen en muurtje metselen voor de voordeur; het waren maar enkele van de streken die ze uithaalden.
Daarom hadden de vrienden van Ronald (25) en Kimberly (20) al langer gebroed op een geintje dat ze bij hen konden uithalen. Zo werd er bij hun nieuwe woning op de hoek van het Westeind en de Veerweg in Oud Alblas een minicamping neergezet onder de naam Camping The Morning After, terwijl de woning was versierd met een levensgroot spandoek met daarop de tekst “Je mag ze gerust storen, want ze deden het toch al van tevoren”. Voor het kersverse bruidspaar was een boerenkar met bed neergezet.
Kimberly moest bekennen dat ze het bed op de boerenkar maar niet gebruikt heeft en in haar eigen bed heeft geslapen. De vrienden en familieleden sliepen wel in de neergezette tenten, vouwwagens en caravans. Voor de camping moesten overigens een paar koeien worden overgebracht naar elders. Tegen Ronald werd de smoes verteld dat ze dit jaar wel erg vroeg op stal gingen.
Het getrouwde duo vertelde zaterdagochtend de grap wel te kunnen waarderen, terwijl de vrienden nog rond een kampvuurtje zaten. Ook de opa van Ronald was tevreden: “Ik werd vanochtend wakker met het geloei van de koeien en het zonnetje schijnt. Wat wil je nog meer?”