nieuws

Eerst lullen, dán poetsen: Renee de Kievith

ROTTERDAM - Iedere maandag komt in de studio van het ochtendprogramma 'wakker@rijnmond.nl' iemand langs die hard op zoek is naar werk. In de rubriek 'Eerst lullen, dán poetsen' mag deze werkloze zich presenteren in de hoop via de ether aan een baan te komen.
Renee de Kievith (46) uit Schiedam zit al een tijd zonder werk. Ze is hard op zoek naar een nieuwe baan: "In vier uur verzet ik door mijn enthousiasme werk voor acht uur."
Renee zoekt werk in de moderne technologie: "Toen ik stage liep werd er nog gewerkt met kaartenbakken in de bibliotheek. Tegenwoordig kun je via internet aan heel veel informatie komen. De kunst is om daar je weg in te kunnen vinden. Ik kan mensen daar goed bij helpen."
Helaas is Renee door een immuunziekte maar twaalf tot zestien uur per week inzetbaar. Toch is ze erg gemotiveerd en wil ze dolgraag snel aan de slag.

Reageer

Heb je tips of misschien wel werk voor Renee, mail dan wakker@rijnmond.nl of bel 010 436 44 36 dan neemt het programma contact met je op.

Zelf meedoen

Wil je ook meedoen met 'Eerst lullen, dán poetsen', mail dan wakker@rijnmond.nl. We proberen je te helpen met een baan te vinden via ons luisterbestand op Radio Rijnmond.
Wakker@rijnmond.nl kan natuurlijk niet beloven dat er ook daadwerkelijk een baan uit de on-air sollicitatie rolt, maar niet geschoten is altijd mis en alle kleine beetjes helpen.