nieuws

Politie onderzoekt meer moorden Patrick S.

ROTTERDAM - De Rotterdamse politie onderzoekt of Patrick S. betrokken is geweest bij meer moorden. S. is veroordeeld tot levenslang voor het doden van Farida Zargar en Nanda Kerklaan in Spijkenisse.
In de voormalige woning van Patrick, in de Venusstraat in Spijkenisse, zijn honderden spullen gevonden. Het gaat in totaal om 447 voorwerpen, die in oktober 2011 werden aangetroffen bij de doorzoeking van het huis. De politie heeft in de buurt een brief verspreid waar bewoners wordt gevraagd om meer informatie over de spullen.
Tussen de spullen zaten tientallen sieraden en mobiele telefoons. Bizar is de ontdekking van drie haarlokken en van nagels. Het Rotterdamse Cold Case team, dat onderzoek doet naar onopgeloste moorden, hoopt dat mensen spullen zullen herkennen. Van 14 sieraden is inmiddels al duidelijk dat die afkomstig zijn van een straatroof en een woninginbraak.

Familie vermisten

De recherche heeft al goederen laten zien aan familieleden van vermiste personen. Ook is contact geweest met 1500 opkopers van tweedehands spullen. Aangetroffen DNA-sporen hebben nog niet tot een match geleid.
S. heeft zelf tegenover een politie-infiltrant, die zich voordeed als gedetineerde, verteld dat hij verantwoordelijk is voor in totaal vijf moorden. Hij heeft daarover nooit een officiële verklaring willen afleggen.
De familie van Patrick S. is door de woningcorporatie uit het huis aan de Venusstraat gezet. Het huis staat te koop.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl