nieuws

Slachtoffer steekpartij Delfshaven springt uit ambulance

ambulance
ambulance
ROTTERDAM - De politie en ambulancepersoneel hebben vrijdagmorgen vroeg de handen vol gehad aan betrokkenen van een steekpartij in Delfshaven.
In een woning aan de Spanjaardstraat was sprake van overlast door een aantal dronken mannen en vrouwen. Rond half zes kreeg de politie een melding dat er een man in zijn arm was gestoken. De dader was gevlucht in de richting van de Voorhaven.

Recalcitrant

Toen de politie op het adres aankwam, was het slachtoffer volgens de politie "zeer recalcitrant." Ook vriendinnen werkten de politie en ambulancepersoneel tegen. Toen het slachtoffer uiteindelijk toch werd vervoerd, sprong hij 100 meter verderop uit de ambulance.
De gestoken man is uiteindelijk toch vervoerd naar het ziekenhuis en daar behandeld. Daarna keerde hij terug naar het huis aan de Spanjaardstraat, waar hij een deur vernielde. Zijn status veranderde daarmee van slachtoffer naar verdachte.
De man is door de politie aangehouden, net als de vermeende messentrekker. Die was vrijdagmorgen vroeg ook weer teruggekeerd naar de Spanjaardstraat.
Foto: archief