TPP verliest van promovendus

ROTTERDAM - De zaalvoetballers van TPP-Rotterdam hebben de tweede competitiewedstrijd verloren van Groene Ster Vlissingen. De promovendus uit Zeeland was in het Rotterdamse Topsportcentrum met 5-4 te sterk.
Groene Ster kwam in de eerste helft op een 2-0 voorsprong, maar Jordany Martinus bracht de Rotterdammers met een schot uit de draai terug in de wedstrijd.
Na rust kwam Groene Ster al snel op 3-1. Soufiane Touzani bracht de marge weer terug tot een, waarna de ploeg uit Vlissingen knap naar 4-2 counterde.
Oud-Excelsiorspeler Karim Mossaoui maakte vijf minuten voor tijd de 4-3, maar een minuut later stond het alweer 5-3. Na twee rode kaarten bepaalde Fouad Afkir de eindstand uiteindelijk op 5-4.
TPP won de eerste competitiewedstrijd van Hovocubo.