nieuws

Eerst lullen, dán Poetsen: Marco van Bergem

ROTTERDAM - Iedere maandag komt in de studio van het ochtendprogramma 'wakker@rijnmond.nl' iemand langs die hard op zoek is naar werk. In de rubriek 'Eerst lullen, dán poetsen' mag deze werkloze zich presenteren in de hoop via de ether aan een baan te komen.
Marco van Bergem is een goedgebekte Rotterdammer, 41 jaar en vanaf 1 september 2013 voor het eerst werkloos geraakt als gevolg van de bezuinigingen bij de gemeente. De gemeentes en gemeentelijke instellingen waren de voornaamste opdrachtgevers van Marco's laatste werkgever.
Marco heeft een cv waar je 'u' tegen zegt en heeft in diverse takken ervaring als begeleider en coach. Het liefst zoekt hij in die hoek dan ook een nieuwe baan. Luister naar de on-air sollicitatie van Marco (mét referentie van zijn voormalige werkgever), maandagochtend in wakker@rijnmond.nl

Reageer

Heb je tips of misschien wel werk voor Marco, mail dan wakker@rijnmond.nl of bel 010 436 44 36 dan neemt het programma contact met je op.

Zelf meedoen

Wil je ook meedoen met 'Eerst lullen, dán poetsen', mail dan wakker@rijnmond.nl. We proberen je te helpen met een baan te vinden via ons luisterbestand op Radio Rijnmond.
Wakker@rijnmond.nl kan natuurlijk niet beloven dat er ook daadwerkelijk een baan uit de on-air sollicitatie rolt, maar niet geschoten is altijd mis en alle kleine beetjes helpen.