Jong Feyenoord/Excelsior wint derby op Kasteel

ROTTERDAM - Jong Feyenoord/Excelsior heeft de stadsderby in de beloftencompetitie tegen Jong Sparta met 0-3 gewonnen. Otman Bakkal maakte op het Kasteel zijn rentree in het shirt van Feyenoord. Hij speelde een uur mee. De doelpunten vielen allemaal voor rust. John Goossens, Terence Kongolo en Elvis Manu waren trefzeker.
Goossens opende de score uit een vrije trap, nadat hij even daarvoor al de paal raakte. Even later stond de middenvelder ook aan de basis van de 0-2. Een vrije trap van Goossens belandde op het hoofd van verdediger Kongolo. Vijf minuten later bepaalde Manu de eindstand op 0-3. Ook bij die treffer was Goossens betrokken.
Door de winst is Jong Feyenoord/Excelsior gestegen naar de tweede plaats van de beloftencompetitie B met acht punten uit vier duels. Jong Sparta staat vijfde met zes punten.
In de beloftencompetitie A verloor Jong FC Dordrecht op eigen veld met 2-3 van Jong VVV/Helmond Sport. Michael Potkamp en Ibrahim Touré scoorden voor de thuisclub.