nieuws

Ook overleden supporters welkom in De Kuip

ROTTERDAM - Feyenoord-supporters hoeven zelfs in het graf niet meer gescheiden te worden van hun club. De Rotterdamse voetbalclub biedt sinds kort een speciale Feyenoord Uitvaart aan. Voor ''als je club je leven is,'' schrijft Feyenoord op de eigen website.
De meest fanatieke aanhangers van de club kunnen vermoedelijk hun geluk niet op. Zij kunnen na het uitblazen van hun laatste adem in een kist met Feyenoord-design worden begraven. Ook mogelijk: de rouwstoet een rondje door De Kuip laten lopen.
Volgens de supportersvereniging is er veel vraag naar speciale Feyenoordbegrafenissen. In samenwerking met uitvaartbedrijf Monuta wordt daarom een bijna grenzeloos pakket aan mogelijkheden aangeboden: zelfs de spelersbus kan worden ingehuurd als volgwagen.
Het is nog onduidelijk of een Feyenoorduitvaart alleen betaalbaar is voor supporters met diepe zakken. Volgens Monuta kunnen de voetbaluitvaarten ook goedkoper uitvallen dan een normaal afscheid. De opbrengsten gaan deels naar de Feyenoord Foundation.