nieuws

De moestuin van schrijfster Elisabeth Mollema

moestuinelisabeth
moestuinelisabeth
ROTTERDAM - De moestuin van schrijfster Elisabeth Mollema, het boek De mooiste jaren van Nederland 1950 - 2000 van Han van der Horst, grazers bedekt met grote klis en de Kinderboekenweek 2013.
Oktober is de Maand van de Geschiedenis. De Schiedamse historicus Han van der Horst is te gast en vertelt over zijn nieuwe boek De mooiste jaren van Nederland. 1950 - 2000
In deze tijd van het jaar is de vacht van konikpaarden en Schotse hooglanders bedekt met grote klis. Chris Natuurlijk gaat op pad met Esther Linnartz, de beheerder van de runderen in natuurgebied De Staart in de Hoeksche Waard. Zij krijgt er ieder jaar weer vragen over.
Chris Natuurlijk bezoekt de moestuin die zo'n grote rol speelt in Champagne en aardbeien, de nieuwe roman van de Rotterdamse Elisabeth Mollema.
Hubert van Belois van boekhandel Maximus in Rotterdam-Hillegersberg bespreekt in de boekenrubriek van Chris Natuurlijk leuke boeken die een rol spelen in de 59e Kinderboekenweek.
Over Chris Natuurlijk!
Waar hoor je over mooie parken, goede boeken, of leuke wandelingen? Wat is de beste plek om duurzaam te dansen? Festivals, evenementen, lezingen en tentoonstellingen. Je hoort er meer van bij Chris Natuurlijk!Elke zaterdag van 08.00 tot 09.00 op 93.4 Radio Rijnmond