nieuws

Wordt Baldijntje uit Streefkerk Hollands Next Top Model?

ROTTERDAM - Baldijntje Klip (20) uit Streefkerk maakt kans op de vierde finaleplaats in Hollands Next Top Model. Daarvoor moet ze meer stemmen van kijkers hebben vergaard dan rivale Daelorian (17). Er kon tot vrijdagochtend 9 uur gestemd worden. De uitslag wordt maandag bekend.
De strijd tussen de twee mooie meiden heeft wat weg van een duel tussen Mini en Maxi. Baldijntje is 1.82, Daelorian is een 'kleintje' in modellenland. Ze meet maar 1.69.
Een moddergevecht is het niet geworden. "Daelorian is een vriendin van me", zei Baldijntje vrijdagochtend in het programma Wakker@rijnmond.nl. "We hebben afgesproken elkaar niet zwart te maken."
Thalia Lounge
Voor de eindstrijd van Holland Next Top Model zijn drie beauties(Anke, Bo en Nikki) rechtstreeks door de jury tot finalist uitgeroepen. Wie de vierde finaleplaats krijgt, is dus door de kijker bepaald. Er valt een modellencontract ter waarde van 50 duizend euro te winnen. Wie de favoriete finalist van Baldijntje is? "Ik zet mijn geld op Anke!"
De Streefkerkse meldde zichzelf overigens niet zélf aan voor het televisie-programma. Ze werd ervoor gevraagd door modellencoach Fred van Leer toen ze aan het stappen was in de Thalia Lounge in Rotterdam. Ook presentatrice Emmely de Wilt was vrijdagochtend zwaar onder de indruk van Baldijntje. "Jij bent zo bizar knap dat ik liever naar jou kijk, Reint Jan...."
Of het Baldijntje is gelukt om de finale te bereiken is maandagavond te zien bij RTL 5 om 21.30.
Foto: Baldijntje Klip in de studio van Radio Rijnmond