nieuws

Frans Bauer neemt Marcia Tap in de maling

ROTTERDAM - Frans Bauer heeft een nieuwe cd en dus is het tijd om promotie te maken. Daarom toerde hij donderdag langs menig radiostation in Nederland. De zanger viel rond 12:00 uur binnen bij Dwars door Rijnmond van Chantal Quak.
Bauer's nieuwste cd 'De Mooistje Jaren Komen Nog' is door de volkszanger zelf geschreven en geproduceerd. In de uitzending vertelde hij honderuit over de 14 nieuwe nummers. Maar daar bleef het natuurlijk niet bij, er werden ook ingezonden vragen van luisteraars gesteld en Frans interviewde weerman Ed Aldus ook nog even. Chantal betichtte Frans er zelfs van dat hij haar show overnam.
Ahoy?
De goedlachse Bauer bekende in de uitzending dat hij volgend jaar waarschijnlijk weer in Ahoy komt staan. Dit jaar houdt hij het bij het Nieuwe Luxor in Rotterdam. Toen Chantal vroeg of hij geen overstap overwoog naar de Ziggodome in Amsterdam, antwoordde hij: "Nee, nee, nee, nee, neeeeee."
Frans als technicus
Na het optreden van Frans in Dwars door Rijnmond, werd er bij de techniek al overgeschakeld naar Middag aan de Maas. Marcia Tap kwam met haar programma van een andere locatie en had dus geen idee dat Frans bij RTV Rijnmond in het gebouw was. Toen Marcia contact opnam met de studio en Frans antwoord gaf, geloofde ze niet dat het Frans Bauer echt was. Dat leverde een grappig momentje op (zie filmpje).

De winnaar van de gesigneerde CD is inmiddels bekend. Dank voor alle reacties!