nieuws

Geld nodig? Beroof een bank!

ROTTERDAM - Geld maakt niet gelukkig, maar je hebt het toch echt wel nodig. Hoe kom je eraan? Beroof een bank! Of ga je er toch maar voor werken? De voorstelling CASH van Theatergroep MAAS laat jongeren over geld nadenken.
Wie droomt er stiekem niet van een grote erfenis, de loterij winnen of een geslaagde bankoverval? Het is voor volwassenen al moeilijk genoeg om met financiën om te gaan, laat staan voor jongeren. De theatervoorstelling CASH van Theatergroep MAAS speelt daar handig op in, want het stuk gaat over de harde wereld van geld en wat er allemaal fout kan gaan.

Ocean's Eleven

"Het is een spannende voorstelling die het publiek hopelijk laat nadenken over de rol van geld, hoe je eraan komt en wat je ermee kunt doen", zegt regisseur Floris van Delft van het Maaspodium. "Vier pittige acteurs spelen dat ze een bank gaan beroven in een voorstelling die doet denken aan de heist movie Ocean's Eleven."
MAAS komt met een speciale XL programmering speciaal voor jongeren en CASH is de eerste productie. De voorstelling is te bezoeken door scholen maar ook openbaar voor publiek.