Eerste overwinning voor Dordrecht Lions

Dordrecht Lions
ROTTERDAM - Nadat de eerste twee competitiewedstrijden werden verloren is Dordrecht Lions erin geslaagd de eerste overwinning van het seizoen te behalen. De formatie van trainer Alexander Jacobs deed dat in Brabant bij Eindhoven Kemphanen, dat met 2-4 werd verslagen door de promovendus van de eredivisie.
Na een kwartier in de eerste periode tekende Donald Nichols voor het eerste doelpunt van de avond waarmee hij Dordrecht Lions op voorsprong zette. Al vroeg in de tweede periode nam Joey Verreijen namens de thuisploeg de gelijkmaker voor zijn rekening, maar nog geen kwartier later bracht John Versteeg de bezoekers weer aan de leiding.
In de derde periode kende Dordrecht Lions opnieuw een slechte start, want na één minuut trok Tom Marx de stand gelijk. Vijf minuten voor tijd was het echter opnieuw de maar liefst 42-jarige Versteeg die roet in het eten gooide voor de Eindhovenaren. Vlak na de derde treffer bepaalde Clinton Pettapiece de eindstand in het voordeel van Dordrecht Lions.
Door de zege nemen de Dordtenaren afstand van Eindhoven Kemphanen, dat nu als enige de rode lantaarn draagt in de eredivisie zonder punten. Dordrecht Lions blijft wel zesde, maar nu met twee punten in het bezit.