nieuws

Feyenoord verslaat Excelsior in geheim oefenduel

feyexcfoto
feyexcfoto
ROTTERDAM - Een elftal bestaande uit enkele basisspelers en een aantal reserves van Feyenoord heeft in een oefenduel met 4-1 gewonnen van een beloftenelftal van Excelsior. Het duel werd in het geheim op Varkenoord afgewerkt.
Feyenoord-trainer Ronald Koeman liet tegen Excelsior onder meer Mathijsen, Vormer, Nelom, Immers, Schaken en Armenteros opdraven. Bij Excelsior deden geen basisspelers van het eerste elftal mee. Uiteraard ontbraken de Oranje- en Jong Oranje-internationals bij Feyenoord.
Feyenoord kwam al snel op voorsprong door doelpunten van Lex Immers en Elvis Manu. Niet veel later moest Excelsior-doelman Boy de Jong het veld verlaten met een hoofdwond. Vlak voor de pauze was het Rangelo Janga die namens de Kralingers scoorde. Na een korte rustperiode was het invaller Wesley Verhoek die de marge weer op twee bracht, waarna Mitchell te Vrede de 4-1 maakte.
5' 1-0 Immers
9' 2-0 Manu
38' 2-1 Janga
50' 3-1 Verhoek
54' 4-1 Te Vrede
Opstelling Feyenoord 1e helft: Lamprou, Van Deelen, Mathijsen, Vormer, Nelom, Immers, Goossens, Bakkal, Schaken, Armenteros, Manu
Opstelling Feyenoord 2e helft: Lamprou, Van Deelen, Mathijsen, Vormer (75' Dekker), Kongolo, Singh, Bakkal (75' Houben), Sleegers, Verhoek, Te Vrede, Cissé
Basisopstelling Excelsior: de Jong; Eekman, Mattheij, Bommeleijn, Paque; Brito, de Reuver, Berkvens; Janga, Auassar, Kalisse.