nieuws

Mark Blomsteel back in Live uit Lloyd

ROTTERDAM - Mark Blomsteel (30) is een in Rotterdam-Ommoord geboren en getogen singer/songwriter. Mark verhuisde naar Nashville Tennessee (USA) en maakte daar samen met de producer en oud-manager van The Beach Boys, Fred Vail, een album voor Treasure Isle records. Het titelloze debuut verscheen 2 jaar terug en werd door de country critici warm ontvangen.
Momenteel is Mark Blomsteel in onderhandeling met enkele platenmaatschappijen voor de release van het tweede album, dat zo goed als klaar is. In Live uit Lloyd krijg je alvast een inkijkje. Het album belooft iets meer up-tempo te worden. In februari werden Mark en zijn Amerikaanse vrouw ook nog vader en moeder van een dochter.
Eind oktober verterkt Blomsteel weer naar zijn nieuwe thuisstad Nashville waar hij stiekem het niet kan laten immer Feyenoord te beluisteren via RTV Rijnnond online... Eens een Rotterdammert, altijd een Rotterdammert!
In Live uit Lloyd speelde Mark Blomsteel met: Amanda Muller: backing vocals, Tom Ensink: gitaar, Robbert Smit: gitaar, Auke Haaksma: bas, Lars Beuving: drums, Yvonne Leek: backing vocals.
Techniek: Iwan Pronk & Vincent van Delft