nieuws

Tafeltennissers FVT verliezen in ETTU Cup

FvT-Visser-Tafeltennis
FvT-Visser-Tafeltennis
ROTTERDAM - De heren van tafeltennisvereniging FVT/Visser hebben hun eerste wedstrijd in de tweede ronde van de ETTU Cup kansloos verloren. In het Spaanse Priego was thuisploeg Cajasur met 3-0 te sterk voor de Rotterdammers. Laurens Tromer, Patrick Oeij en Martin Khatchanov wisten alledrie geen game te pakken.
Voor de Rotterdamse tafeltennissers komt de ruime nederlaag niet als een verrassing. Eerder gaf speler Patrick Oeij al aan dat de Spanjaarden veel verder zijn in hun ontwikkeling. Diezelfde Oeij verloor zaterdagmiddag met 3-0 van Alejandro Calvo. Laurens Tromer kwam als eerste in actie, maar die ging met dezelfde cijfers onderuit tegen Wei Dong Shi. Martin Khatchanov had evenmin iets te vertellen tegen Carlos Machado. Ook hij verliet het speelveld met een 3-0 nederlaag op zak.
FVT/Visser maakt nog kans op de tweede ronde van de ETTU Cup, maar dan moet het snel een zege boeken. Met nog twee wedstrijden te gaan moeten de Rotterdammers op de tweede plek eindigen. Zaterdagavond is Sokol Kraluv Dvur de tegenstander. Zondag is dat CS Pristavu Campulung.