nieuws

Eerst Lullen, Dán Poetsen: Chris Selier

ROTTERDAM - Iedere maandag komt in de studio van het ochtendprogramma Wakker@rijnmond.nl iemand langs die hard op zoek is naar werk. In de rubriek Eerst Lullen, Dán Poetsen mag deze werkloze zich presenteren in de hoop via de ether aan een baan te komen.
Chris Selier uit Berkel en Rodenrijs is op zoek naar een nieuwe baan. Hij is
sinds september druk in de weer om aan de slag te komen in de E-commerce en
online marketing.
Chris werkt in het grafische vak, waarin hij zich de laatste 8 jaar heeft gespecialiseerd als projectmanager web2print bij een drukkerij. Daarnaast houdt hij zich bezig met het bouwen van webshops, websites en apps.
Chris omschrijft zichzelf als een aanpakker en gedreven werknemer. "Soms ben ik volgens mensen té gedreven. Dat noemen ze dan ongeduldig, maar zo zie ik dat niet." Om zijn arbeidskansen te vergroten is hij begonnen met een 1-jarige studie HBO E-commerce en marketing.
Zijn referentie Jean Paul Geelhoed prijst sollicitant Chris om zijn unieke eigenschappen. "Hij kan goed luisteren en legt direct de link naar praktische oplossing. Hij heeft verstand van de business en heeft daar passie voor.”

Reageer

Heb je tips of misschien wel werk voor Chris, mail dan wakker@rijnmond.nl of bel 010 436 44 36 dan neemt het programma contact met je op.

Zelf meedoen

Wil je ook meedoen met Eerst Lullen, Dán Poetsen, mail dan wakker@rijnmond.nl. We proberen je te helpen met het vinden van een baan via de luisteraars van Radio Rijnmond.
Wakker@rijnmond.nl kan natuurlijk niet beloven dat er ook daadwerkelijk een baan uit de on-air sollicitatie rolt, maar niet geschoten is altijd mis en alle kleine beetjes helpen.