Excelsior wint in Eindhoven

ROTTERDAM - Excelsior heeft de tweede uitzege van het seizoen geboekt. De Rotterdammers wonnen vrijdagavond in Eindhoven met 1-3 van nummer drie FC Eindhoven.
Lars Hutten zette de Kralingers in de eerste helft op voorsprong. Na 23 minuten werkte hij de 0-1 binnen. Oud-Spartaan Jens van Son maakte in de 38ste minuut de gelijkmaker: 1-1. Dat was ook de ruststand.
In de tweede helft bracht Kevin van Diermen de score op 1-2 uit een hoekschop van invaller Adil Auassar. Later maakte hij bijna zijn tweede treffer na een goede voorzet van Kevin Vermeulen. In de blessuretijd bracht Jordan Botaka met een fraai lobje de eindstand op 1-3.