nieuws

Sliedrecht Sport lijdt eerste nederlaag

Sliedrecht Sport
Sliedrecht Sport
ROTTERDAM - De volleybalsters van Sliedrecht Sport hebben zaterdagavond de eerste nederlaag van het seizoen moeten incasseren. Het team van coach Appie Krijnsen deed dat op bezoek bij Sneek. In Friesland trok de thuisploeg na vijf spannende sets uiteindelijk aan het langste eind. De wedstrijd eindigde in 3-2 voor Sneek.
Sliedrecht Sport kende een uitermate slechte start aan het duel in het hoge noorden. Met twee nederlagen in de eerste twee sets (25-21 en 25-20) konden de Sliedrechters aan de bak. Door vervolgens overtuigend met respectievelijk 17-25 en 19-25 te winnen knokten de dames van Krijnsen zich terug in de wedstrijd, maar de vijfde en tevens beslissende set eindigde in een prooi voor de volleybalsters van Sneek: 15-11.
Door het verlies blijft de regerend landskampioen derde in de DELA Eredivisie. Na drie wedstrijden is Sliedrecht Sport in het bezit van zeven punten. De achterstand op de nummers één en twee (Alterno en Sneek) bedraagt weliswaar vijf en drie punten, maar beide teams hebben wel een duel meer gespeeld.