nieuws

Eerst Lullen, Dán Poetsen: Monique van der Linde

ROTTERDAM - Iedere maandag komt in de studio van het ochtendprogramma Wakker@rijnmond.nl iemand die op zoek is naar werk. In de rubriek Eerst Lullen, Dán Poetsen mag deze werkloze zich presenteren in de hoop via de ether aan een baan te komen.
Deze week presenteerde Monique van der Linde uit Rotterdam zichzelf. Ze zoekt een baan op het gebied van Communicatie en Office Management. Als Coördinator Communicatie was ze bij haar laatste werkgever onder meer verantwoordelijk voor de communicatie van evenementen.
Ook houdt Monique zich bezig met Office Management. De 42-jarige Rotterdamse vindt het liefste een baan waarin communicatie en Office Management worden gecombineerd. "Dan kom ik het beste tot mijn recht, voel ik me het lekkerst."
Referentie Edwin Roovers zegt over de sollicitant: "Monique is een een prima ondersteuning voor het bestuur. Ik heb ervaring bij meerdere organisaties en Monique steekt daar in positieve zin bovenuit."

Reageer

Heb je tips of misschien wel werk voor Monique, mail dan wakker@rijnmond.nl of bel 010 436 44 36 dan neemt het programma contact met je op.

Zelf meedoen

Wil je ook meedoen met Eerst Lullen, Dán Poetsen, mail dan wakker@rijnmond.nl. We proberen je te helpen met het vinden van een baan via de luisteraars van Radio Rijnmond.
Wakker@rijnmond.nl kan natuurlijk niet beloven dat er ook daadwerkelijk een baan uit de on-air sollicitatie rolt, maar niet geschoten is altijd mis en alle kleine beetjes helpen.