nieuws

Kom naar Sportgala als kampioen of vrijwilliger

SportGala
SportGala © Sylvio Pinas
ROTTERDAM - Rotterdam Sportstad nodigt iedere sportvereniging uit om op maandagavond 16 december a.s. naar de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond in het Nieuwe Luxor Theater te komen voor een feestelijke happening! De Sport Awards Rotterdam-Rijnmond wordt wederom hét sportfeest van het jaar, waar teruggeblikt wordt op het Rotterdamse sportjaar 2013.
We werken er momenteel hard aan om voor u een bruisend programma neer te zetten waar mensen uit de verenigingssport, topsport, politiek en het bedrijfsleven elkaar treffen. Tijdens het programma worden de prijzen uitgereikt voor de Rotterdamse sportman, sportvrouw, sportploeg, sportcoach en sporttalent van 2013. Daarnaast zijn er twee prijzen die in handen van úw vereniging kunnen vallen. Zo wordt de Rotterdamse Sportvrijwilliger 2013 gekozen en wordt de Gehandicaptensportprijs uitgereikt.
Alle verenigingen krijgen de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij hét sportfeest van Rotterdam. U kunt uw vereniging op een aantal manieren aanmelden. Ten eerste kunt u één kampioensteam of twee individuele kampioenen aanmelden. Door hun bijzondere prestatie verdienen zij het om bij dit sportfeest aanwezig te zijn. Ten tweede kunt u maximaal drie vrijwilligers van uw vereniging nomineren voor de titel Sportvrijwilliger 2013. De mogelijkheid tot aanmelden voor de Gehandicaptensportprijs is inmiddels gesloten.
U kunt uw vrijwilligers tot en met 11 november 2013 opgeven, daarna volgt er een stemronde waarin drie vrijwilligers genomineerd worden voor de award Sportvrijwilliger 2013. Het aanmelden van kampioenen kan tot en met 25 november 2013. Inschrijvingen verwerken wij op basis van datum van binnenkomst. Wees er dus snel bij, want vol is vol.