nieuws

Natuurwerkdag in Chris Natuurlijk op Radio Rijnmond

Kralingse Bos
Kralingse Bos
ROTTERDAM - De Natuurwerkdag in het Kralingse Bos, Allerzielen en Een zee van glas in Chris Natuurlijk van 2 november.
Al tien jaar werkt de vrijwilligersgroep van het Kralingse Bos aan een mooier bos. Met coöridinator Marius Huender en vrijwilligster en natuurfotografe Ellen Beckmann wandelt Chris Natuurlijk door het bos op zoek naar de mooiste natuur. En natuurlijk wordt er ter gelegenheid van de Natuurwerkdag vast een beetje gezaagd en geveegd in het bos. Want de aftrap van de Natuurwerkdag in Zuid-Holland is op 2 november in het Kralingse Bos.
Het is op 2 november Allerzielen, de dag waarop katholieken hun overleden naasten gedenken. Boekie-Boekie, het tijdschrift voor de allerleukste kinderen, brengt een themanummer uit over de dood. Hoofdredacteur Jet Manrho vertelt over dit themanummer met de titel "Als ik later dood ben"
In "Een zee van glas", maak je kennis met de wondere onderwaterwereld van de Duitse wetenschapper, kunstenaar en filosoof Ernst Haeckel. Chris Natuurlijk krijgt een rondleiding over de tentoonstelling in het Nationaal Glasmuseum in Leerdam.

Over Chris Natuurlijk!

Waar hoor je over mooie parken, goede boeken, of leuke wandelingen? Wat is de beste plek om duurzaam te dansen? Festivals, evenementen, lezingen en tentoonstellingen. Je hoort er meer van bij Chris Natuurlijk! Elke zaterdag van 08.00 tot 09.00 op 93.4 Radio Rijnmond