nieuws

Van Berkel raakt plaats kwijt aan Luirink

ROTTERDAM - Spartaan Crescendo van Berkel raakt tegen FC Emmen zijn basisplaats weer kwijt aan de van een schorsing teruggekeerde Gijs Luirink.
Van Berkel verving Luirink in het met 7-1 gewonnen duel met FC Den Bosch. Toch ziet trainer Adrie Bogers geen aanleiding om wijzigingen in zijn vaste verdediging door te voeren. Bogers: 'Gijs heeft het uiteindelijk in een behoorlijk aantal wedstrijden goed gedaan en we zijn de minst gepasseerde achterhoede. Crescendo heeft het goed gedaan, maar ik denk niet dat je op basis van één wedstrijd alles om moet gooien.'
De oefenmeester van de Rotterdammers kan zaterdag tegen de nummer zes van de Jupiler League niet beschikken over Jaime Bruinier, Roy Kortsmit en Huseyin Dogan.
Bogers verwelkomde deze week op de training oud-Spartaan Nourdin Boukhari. De middenvelder mag zijn conditie op peil houden. 'Hij heeft het verzoek om mee te trainen zelf ingediend en gezien zijn verleden hebben we dat gehonoreerd. Wij hebben niet gesproken over een mogelijk contract. We hebben een goede selectie en gaan dus lekker met deze gasten verder', besluit Bogers.