Zaalvoetballers TPP onderuit bij CFE/VDL-Groep

TPP
TPP
ROTTERDAM - De zaalvoetballers van het Rotterdamse TPP hebben vrijdagavond de uitwedstrijd tegen CFE/VDL-Groep verloren. Op bezoek in Eindhoven gingen de Rotterdammers met 9-5 onderuit.
TPP begon nog goed aan het duel. Via Lachsen Bouyouzan en Soufiane Touzani liep de ploeg van coach Abdul Marbah uit naar een 0-2 voorsprong. Daarna kwam CFE, met oud TPP'er Jamal el Ghannouti, goed terug. Nog voor rust werd de achterstand door de thuisploeg omgebogen in een 4-2 voorsprong.
Na de pauze bracht Kenan Koseoglu met de 4-3 de spanning terug in het duel, maar dat was maar voor even. CFE toonde zich na de rust duidelijk de sterkere en liep uit naar een 9-5 overwinning.