Sliedrecht Sport pakt draad op met overtuigende zege

Sliedrecht Sport
ROTTERDAM - Na de eerste nederlaag van het seizoen vorige week bij de volleybalsters van Sneek heeft Sliedrecht Sport de draad weer opgepakt. De ploeg van coach Appie Krijnsen rekende zaterdagavond af met nieuwkomer Springendal/Set-Up '65 uit Ootmarsum. De bezoekers werden met 3-0 naar huis gestuurd door de Sliedrechters.
In sporthal De Stoep begon de regerend titelhouder met een 25-18 zege in de eerste set. De set die daarop volgde verliep minder eenvoudig voor de thuisploeg, maar uiteindelijk trok het toch aan het langste eind: 25-23. In de derde en tevens laatste set klaarde Sliedrecht Sport het karwei met een overtuigende 25-15 overwinning.
Door de winstpartij blijven de dames van Krijnsen derde in de DELA Eredivisie. De achterstand op koploper Sneek - dat zaterdag te sterk was voor Eurosped - bedraagt drie punten. Sliedrecht Sport heeft wel een duel minder gespeeld.