nieuws

Eerst Lullen, Dán Poetsen: Gwen Visser

ROTTERDAM - Iedere maandag komt in de studio van het ochtendprogramma Wakker@rijnmond.nl iemand die op zoek is naar werk. In de rubriek Eerst Lullen, Dán Poetsen mag deze werkloze zich presenteren in de hoop via de ether aan een baan te komen.
Deze week kwam Gwen Visser uit Capelle aan den IJssel langs voor een gesprek. De laatste drie jaar heeft ze gewerkt bij het Centrum voor Jeugd en Gezin in Capelle en Krimpen. Daar voert ze ondersteunende werkzaamheden uit, maar werkt ook met publiek. Vanwege bezuinigingen is er vanaf november geen plek meer voor haar.
Voor de 60-jarige is het nog lang geen tijd om te stoppen met werken. "Ik vind het leuk, heb veel energie en wil graag blijven werken." Gwen omschrijft zichzelf als "spin in het web", een regelaar en duizendpoot. "Ik wil orde scheppen in de chaos."
Referentie Jacqueline Lentink, bij wie Gwen werkt bij het Centrum voor Jeugd en Gezin, zegt over de sollicitant: "Ze is heel zorgvuldig, laat zich niet gek maken en blijft ondanks een grote stapel werk altijd relaxt en doet haar werk goed."

Reageer

Heb je tips of misschien wel werk voor Gwen, mail dan wakker@rijnmond.nl of bel 010 436 44 36 dan neemt het programma contact met je op.

Zelf meedoen

Wil je ook meedoen met Eerst Lullen, Dán Poetsen, mail dan wakker@rijnmond.nl. We proberen je te helpen met het vinden van een baan via de luisteraars van Radio Rijnmond.
Wakker@rijnmond.nl kan natuurlijk niet beloven dat er ook daadwerkelijk een baan uit de on-air sollicitatie rolt, maar niet geschoten is altijd mis en alle kleine beetjes helpen.