nieuws

HeavyLight back in Live uit Lloyd

ROTTERDAM - Het Rotterdamse HeavyLight werd in augustus 2011 opgericht en vergaarde al snel een goede livereputatie binnen en buiten de regio. In april 2012 speelde de band voor het eerst een échte radiosessie, in Live uit Lloyd uietraard, en daarna ging het hard met de band.
HeavyLight viel met hun aanstekelijke en prettige rocksound ook op in Hilversum. Het kwartet speelde met regelmaat op festivals, zalen en was te zien en horen op radio en TV. Onlangs waren ze ook te gast bij De Wereld Draait Door en speelden ze in TopPop.
Momenteel wordt druk gewerkt aan de debuutplaat die begin 2014 moet uitkomen. Een producer en een label hebben de jonge mannen van HeavyLight al. Met een beetje rugwind wachten ook de grote binnen- en buitenlandse festivals in 2014!
In Live uit Lloyd speelde HeavyLight vrijdag 8 november 5 eigen songs en een bonuscover voor de fans; het prachtige Diamonds van het Britse The Boxer Rebellion. Ga dat zien, ogen en oren komen niets tekort met deze veelbelovende rockband uit 010!
Allart Hoekstra - gitaar, zang
Dylan Viset - kys, fx, zang
Sander Beerens - bas, zang
Jerry Beerens - drums, zang
Sound en Audio: Jack Beerens
Crew: Mark van de Ven, Bert van der Vlist en Marc Hoogendam