Fusion ongelukkig onderuit bij concurrent

Fusion
Fusion
ROTTERDAM - De volleyballers van Arbo Rotterdam/Fusion hebben zaterdag een ongelukkige nederlaag geleden. Op bezoek bij directe concurrent Zaanstad ging de equipe van trainer Elvira Groenhuijzen weliswaar met 3-0 onderuit, maar in de uitslagen van de sets was het verschil duidelijk minder groot te noemen.
Met name in de eerste set hielden beide teams het lang spannend, want de grens van 25 punten werd ruim overschreden: 31-29. In de tweede set had Zaanstad weinig moeite met de Rotterdammers en dat resulteerde in een 25-17 overwinning. In de derde set was het behalen van het eerste setpoint opnieuw niet genoeg, maar Fusion trok opnieuw niet aan het langste eind tegen de thuisploeg: 27-25.
Arbo Rotterdam/Fusion zakt door de nederlaag een plaats op de ranglijst. Het staat de zesde plaats nu af aan de tegenstander van zaterdag, dat na zes wedstrijden in het bezit is van negen punten. Dat zijn er drie meer dan Fusion.