nieuws

Van Hanegem te gast in FC Rijnmond

Willem van Hanegem
Willem van Hanegem
ROTTERDAM - Willem van Hanegem is vanavond te gast in de voetbaltalkshow FC Rijnmond. De voormalig speler en trainer van Feyenoord schuift aan bij presentator Frank Vijg en analist Jan Dirk Stouten om na te praten over de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ. De Rotterdammers treden vanmiddag aan tegen de Alkmaarders.
Ook de derby tussen Sparta en FC Dordrecht is natuurlijk onderwerp van gesprek in het praatprogramma. Gisteravond waren de Dordtenaren met 3-2 te sterk op Het Kasteel. Daardoor staat de formatie van coach Harry van den Ham vier punten los van de Rotterdammers. Excelsior speelde op vrijdagavond al met 2-2 gelijk op bezoek bij FC Oss.

Stel een vraag en win een Feyenoord-bal

Net als in de vorige weken geeft RTV Rijnmond ook vandaag een Feyenoord-bal weg, beschikbaar gesteld door Drukwerk Max. Om kans te maken op die bal hoeft u maar één ding te doen: stuur een e-mail naar sport@rijnmond.nl met een vraag voor Willem van Hanegem. De leukste inzending wordt beloond met diezelfde Feyenoord-bal.
FC Rijnmond begint zondag rond 20:15 uur op TV Rijnmond en wordt vervolgens ieder uur herhaald. De uitzending zal bovendien terug te zien zijn op internet.