nieuws

Eerst Lullen, Dán Poetsen: Alexandra van Mourick

ROTTERDAM - Iedere maandag komt in de studio van het ochtendprogramma Wakker@rijnmond.nl iemand die op zoek is naar werk. In de rubriek Eerst Lullen, Dán Poetsen mag deze werkloze zich presenteren in de hoop via de ether aan een baan te komen. Deze week: Alexandra van Mourick.
Alexandra van Mourick uit Rotterdam had een eigen bedrijf, gespecialiseerd in verzorging van nagels. Haar groothandel en opleidingssalon trokken door de crisis niet meer voldoende klanten. "Mensen bezuinigen op deze luxe. Als je moet kiezen tussen een zak boodschappen, of mooie nagels, dan zou ik het ook wel weten," zegt Alexandra.

Sinds augustus zit Alexandra dus zonder werk en is ze hard op zoek naar iets nieuws.
"Het zit niet in mijn aard om niets te doen, ik ben graag bezig." Ze vult de tijd door vrijwillig te werken bij het Rotterdam Werkcafé, waar ze artikelen schrijft. Daarnaast is ze moderator op een Weggeefhoek op Facebook. "Ik ben bereid om heel veel werk aan te pakken."
Referentie Sandra de Vries zegt over de 44-jarige sollicitant: "Hoewel de werkzaamheden nieuw waren, is ze bij ons direct aan de slag gegaan. Alexandra leert snel en is positief ingesteld. Daarnaast houdt ze rekening met anderen."

Reageer

Heb je tips of misschien wel werk voor Alexandra, mail dan wakker@rijnmond.nl of bel 010 436 44 36 dan neemt het programma contact met je op.

Zelf meedoen

Wil je ook meedoen met Eerst Lullen, Dán Poetsen, mail dan wakker@rijnmond.nl. We proberen je te helpen met het vinden van een baan via de luisteraars van Radio Rijnmond.
Wakker@rijnmond.nl kan natuurlijk niet beloven dat er ook daadwerkelijk een baan uit de on-air sollicitatie rolt, maar niet geschoten is altijd mis en alle kleine beetjes helpen.