nieuws

De Goey over Mulder: 'Wat maakt uitstraling uit?'

Ed de Goey
Ed de Goey
ROTTERDAM - Ed de Goey vindt dat Feyenoord met Erwin Mulder een goede doelman in huis heeft. Volgens critici mist de sluitpost van de Rotterdammers de uitstraling die bij een topkeeper hoort, maar De Goey ziet geen problemen. 'Wat maakt het uit? Het gaat erom dat je die ballen pakt. Uitstraling komt daarna,' zegt de oud-keeper van Feyenoord.
Volgens de voormalig international van Oranje maakt Mulder een prima ontwikkeling door. 'Ik denk dat hij zeker de stijgende lijn te pakken heeft en zo moet doorgaan. Potentieel zit er veel in die jongen,' vervolgt De Goey, die tegenwoordig actief is als keeperstrainer van RKC Waalwijk.
Toch krijgt Mulder mogelijk vanaf volgend seizoen concurrentie van Warner Hahn. De doelman van FC Dodrecht staat hoog op het verlanglijstje van Feyenoord. 'Ik denk dat hij een goede keeper voor Feyenoord is, maar ik weet niet wat er met Mulder gaat gebeuren. Extra concurrentie kan in ieder geval geen kwaad,' aldus De Goey tegenover RTV Rijnmond.
De Goey speelde in het verleden naast Feyenoord en Sparta ook voor Chelsea en Stoke City. Daarnaast nam hij als international deel aan het WK 1994 in de Verenigde Staten.