nieuws

Fans steunen Immers met spandoek voor huis

spandoek_Immers
spandoek_Immers
ROTTERDAM - Feyenoord-supporters hebben een spandoek opgehangen voor het huis van Lex Immers. Hiermee steunen zij de omstreden middenvelder, die al anderhalf jaar kritiek krijgt in diverse media. Op het spandoek staat 'Schijt aan de media. Wij staan achter je.'
Sinds zijn overgang van ADO Den Haag naar Feyenoord is er veel om Lex Immers te doen. Voorstanders wijzen op zijn werklust, tegenstanders op zijn houterige motoriek, gebrekkige techniek en vooral zijn gebrek aan rendement. Vorig seizoen scoorde Immers 12 keer in 32 competitiewedstrijden, voornamelijk uit strafschoppen.
Lex Immers is de kritiek beu. In een interview met Spits! liet de Hagenaar weten dat hij niet eens meer normaal naar de supermarkt kan, zonder dat er rare en lelijke dingen tegen hem worden gezegd. Trainer Ronald Koeman heeft hem al meerdere malen openlijk gesteund door te zeggen dat Immers van grote waarde is voor het elftal.
Sinds de komst van mogelijke concurrent Otman Bakkal maakt Immers een betere indruk. In de laatste twee competitiewedstrijden tegen Cambuur en AZ scoorde hij twee knappe doelpunten. Daar tegenover staat dat hij in dezelfde wedstrijden een aantal grote kansen miste.