nieuws

Nederlagen voor ZPB en MNC Dordrecht

ZPB
ZPB
ROTTERDAM - De waterpoloërs van ZPB H&L Productions zijn er niet in geslaagd om punten te pakken. ZPB ging in het eigen Inge de Bruijn Sportfondsenbad onderuit tegen Widex GZC Donk. De bezoekers uit Gouda - onder leiding van de Rotterdamse voormalig ZPB'er Arno Havenga - zegevierden met 9-12 in Barendrecht.
Na de eerste periode keek ZPB al tegen een 3-1 achterstand aan. In de tweede periode knokte het zich nog wel knap terug tot 5-6, maar na drie periodes leek het gebeurd met een 5-10 tussenstand in het voordeel van GZC Donk. Ook in de vierde en tevens laatste periode konden de Barendrechters nooit meer echt aanspraak maken op de overwinning.
Door het verlies blijft ZPB H&L Productions bungelen in de onderste regionen van de eredivisie met zes punten uit acht gespeelde wedstrijden.

MNC Dordrecht

Regiogenoot MNC Dordrecht deed zaterdagavond ook geen goede zaken. Op bezoek bij UZSC in Utrecht kon het niet voor een stunt zorgen: 13-10. De Dordtenaren keken vrijwel de gehele wedstrijd tegen een achterstand aan. Enkel in de tweede periode kwam MNC terug van een 4-1 achterstand tot 4-4. Daarna liep de thuisploeg uit, al konden de bezoekers uit Dordrecht in de slotfase de marge toch nog terugbrengen tot drie treffers.
Op de ranglijst vindt MNC Dordrecht zich eveneens terug in het rechterrijtje. Uit zeven wedstrijden werden ook slechts zes punten verzameld.